| yeni üyeler | |
|
+12GÜLÇİN-Jİ zirve-güloshh yoshy_koliq asli-sb Ç@LıKuŞu namlu_kubi **irosh_gülçin** Ezgi[*BKC*] Yoshy_1907 *!esmerbomba!* Gülçin435 alısh 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
alısh Fan Adayı
Mesaj Sayısı : 28 Hangi Hepsi Kızı : eren Adın : aleyna ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : yay ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: yeni üyeler Ptsi Mayıs 26, 2008 6:56 pm | |
| yeni üyele kendilerini burda tanıtanlrler | |
|
| |
Gülçin435 Fan
Mesaj Sayısı : 1 Hangi Hepsi Kızı : Gülçin Adın : Neslihan ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : Balık ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 Kayıt tarihi : 30/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Cuma Mayıs 30, 2008 4:50 pm | |
| Ben neslihan gülçin-ciiyim 12 yaşındayım 6. sınıfa gidiyorum | |
|
| |
*!esmerbomba!* ***SüPeR PrıNcEss CeMRe-Ji Admin***
Mesaj Sayısı : 287 Nerden : napcan?? Hangi Hepsi Kızı : cemre Adın : ayşenur ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : terazi ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : 100%100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 50 Hangi Admin?[Ayşenur-Çağla-İrem-Dilara] : Kendim Tabi!! Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Mayıs 31, 2008 11:59 am | |
| hoşgeldin canım inşallah kalıcı olursun:) :D | |
|
| |
Yoshy_1907 Fan Adayı
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı : ♥Yoshy[m] ve Eren[im]♥ Adın : Yasemin ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : Ikizler ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : +15 Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Mayıs 31, 2008 1:03 pm | |
| slm ben yasemin 12 yasindayim ,fanatik fbliyim,hepsini seviyorum ama yasemin ve eren ayri,almanyada yasiyorum ,5.sinifa gidiyorum,ve bu sitede kalici olcam :) ...bukadar | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 287 Nerden : napcan?? Hangi Hepsi Kızı : cemre Adın : ayşenur ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : terazi ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : 100%100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 50 Hangi Admin?[Ayşenur-Çağla-İrem-Dilara] : Kendim Tabi!! Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Mayıs 31, 2008 1:09 pm | |
| hoşgeldin cnm inşallah kalşıcı olursun:) | |
|
| |
Ezgi[*BKC*] Fan
Mesaj Sayısı : 1 Hangi Hepsi Kızı : Eren'im kivim tabii ki(Kivi benim lafım haaa) Adın : Ezgi ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : Oğlak ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : + Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Salı Haz. 03, 2008 4:03 pm | |
| Merhaba ben Ezgi. Acayippp derecede Eren-Ji'yim. Herkesten çok seviyom onu! Herşeyden çok! Pek kalıcı olacağımı sanmıyorum ama girmeye çalışıcam sürekli. Herkese merhaba! | |
|
| |
**irosh_gülçin** ***SüPeR PrıNcEss Gülçin-Ji Admin***
Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı : GüLçİNiM Adın : iREm ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : AkReq ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : +40 Hangi Admin?[Ayşenur-Çağla-İrem-Dilara] : irem :D Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Salı Haz. 03, 2008 4:05 pm | |
| kalıcı olmanı çok isteriz jnms inş. olursun ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler Salı Haz. 03, 2008 4:08 pm | |
| inşşallah kalıcı olursun cnm | |
|
| |
namlu_kubi REKLAM YAPTIĞIN İÇİN UYARI 2!
Mesaj Sayısı : 34 Hangi Hepsi Kızı : Cemre Adın : Kubilay ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : balık ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 20 Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Salı Haz. 03, 2008 6:35 pm | |
| bn kubilay kısaca kubi 16 yaşındayım lise 2 ye gidiorum cemreciyim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 302 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı : GüLçİNiM Adın : iREm ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : AkReq ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : +40 Hangi Admin?[Ayşenur-Çağla-İrem-Dilara] : irem :D Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Salı Haz. 03, 2008 6:41 pm | |
| h.g jnm umarım kalıcı olursun böle girmeye dewam edersen ve biraz üye bulursan +güç alabilirsin ;) | |
|
| |
Ç@LıKuŞu MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 31 Nerden : sana ne??? Hangi Hepsi Kızı : Gülosh'um Adın : aYdaN ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : Aslan ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : +45 Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Çarş. Haz. 04, 2008 4:50 pm | |
| Meraba ben aydan.Gülçin'ciyim.Ama Eren'ide çok seviyorum.Lise1'im.15 yaşındayım.Sitenizde bulunduğum için de çok mutluyum ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler Çarş. Haz. 04, 2008 4:57 pm | |
| hoşgeldin cnm üye sayımız çoğlınca daha iyi olck iyi eğlenceler :bball: | |
|
| |
asli-sb Fan
Mesaj Sayısı : 4 Hangi Hepsi Kızı : Yasemin x3 Adın : Asli ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : basak ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : *** Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Çarş. Haz. 04, 2008 7:05 pm | |
| slm ben almanyadan asli :) | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler Çarş. Haz. 04, 2008 7:09 pm | |
| hoşgeldin cnm inş kalıcı olursun | |
|
| |
yoshy_koliq Fan
Mesaj Sayısı : 4 Hangi Hepsi Kızı : yoshy Adın : çilem ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : boğa ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 50 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: slm bn geldim Perş. Haz. 05, 2008 8:34 pm | |
| slm arkiler bn geldim naılsınız :cheers: | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler Perş. Haz. 05, 2008 8:46 pm | |
| | |
|
| |
zirve-güloshh Fan
Mesaj Sayısı : 1 Hangi Hepsi Kızı : gülçin ve cemre Adın : drqq ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : ikizler ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 100 Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Haz. 07, 2008 3:10 pm | |
| mrb ark.Lar bn Doruqq Şebnem Ferah fanıyımm umarım ii anlaşırıss :D | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Haz. 07, 2008 3:15 pm | |
| hoş gldin inş kalıcı olursun avt. koyarmısn | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Haz. 07, 2008 6:21 pm | |
| - *!esmerbomba!* demiş ki:
- hoş gldin inş kalıcı olursun avt. koyarmısn
| |
|
| |
GÜLÇİN-Jİ MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı : GÜLÇİN ERGÜL Adın : ÇAĞLA ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : OĞLAK ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %İLE SAYILAMAYACAK ÇOK ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 40 Hangi Admin?[Ayşenur-Çağla-İrem-Dilara] : Çağla [ben] Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Haz. 07, 2008 7:24 pm | |
| ben çağla gülçinciyim bursa da oturuyorum bu kadar | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Haz. 07, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
GÜLÇİN-Jİ MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı : GÜLÇİN ERGÜL Adın : ÇAĞLA ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : OĞLAK ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %İLE SAYILAMAYACAK ÇOK ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 40 Hangi Admin?[Ayşenur-Çağla-İrem-Dilara] : Çağla [ben] Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler C.tesi Haz. 07, 2008 11:52 pm | |
| aslında eskidim nese hoşbulduk cnm | |
|
| |
Gülçin_Merve Fan Adayı
Mesaj Sayısı : 35 Hangi Hepsi Kızı : gülçinim Adın : merve ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : koç ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 10 Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Paz Haz. 08, 2008 10:14 am | |
| bnde merve 12 yaşındayım bursada oturuyorum gülçinciyim | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler Paz Haz. 08, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
yumy_hido_gülçin MoDeRaTöR
Mesaj Sayısı : 247 Nerden : istanbul Hangi Hepsi Kızı : gülçin Adın : yumy(hido) ♥♥♥BuRcUn♥♥♥ : terazi ♥♥♥Ruh halim!♥♥ϖ : ♥♥♥Fovarim♥♥♥ : ♥♥♥Takımın♥♥♥ : ♥♥♥Kendine Güvenin ♥♥ : %100 ♥♥♥REP GÜCÜ♥♥♥ : 80 Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: yeni üyeler Ptsi Haz. 09, 2008 8:35 pm | |
| slm bn yumy(hido) byaaaaaa bi gülçinciyim bnce klcı olcm diğer yeni üyere de bu sitede başarılar dilerim(ESKİLER ZTN YETERİNCE BAŞARILI:) | |
|
| |
| yeni üyeler | |
|